Protecţia mediului, mediul curat şi trăibil al localităţilor, reciclarea deşeurilor provenite din industrie, economisirea energiei au devenit premise importante în viaţa noastră.

Se accentuează responsabilitatea în protecţia mediului, pentru că ceea ce facem în mod gerşit astăzi sau nu facem deloc, va restrânge mediul de trai al generaţiei viitoare.

Noi, desfăşurăm activitatăţile noastre în sensul acestei responsabilităţi. Toţi angajaţii, colaboratorii noştri au ca atribuţie principală recunoaşterea necesităţilor legate de sarcinile Dvs. legale privind protecţia mediului, elaborarea şi oferirea de soluţii complexe, dar eficiente, la aceste sarcini, sprijinirea interpretării prevederilor legale severe impuse de autorităţi.

Pe lângă soluţiile tehnice, este foarte important şi factorul uman. Rezultatul activităţii comune trebuie să fie un mediu mai curat, mai trăibil.

Sperăm în mod sincer, ca relaţia dintre noi, este şi pentru Dvs. o relaţie care conţine valori importante, care ne dă motive de mândrie, că suntem parteneri.